star star star star star
Am facut geometria la acest service. Dupa ce mi-a dat masina jos de pe rampa si am plecat am constatat ca trebuie sa tin volanul rotit spre stanga cam la 30 de grade pt ca masina sa mearga drept. M-am intors, a urcat-o iar pe rampa, am plecat a doua oara si am constatat ca trebuie sa tin volanul rotit spre dreapta pt ca masina sa mearga drept, tot cam 30 de grade.
M-am intors a 3-a oara, aceeasi procedura, am plecat iar in teste si iar trebuia sa tin volanul rotit spre stanga pentru ca masina sa merga drept.
A 4-a oara speram sa fie cu noroc.... iar aceleasi proceduri, am plecat si.... surpriza - trebuia sa tin volanul doar vreo 20 grade rotit spre stanga pentru ca masina sa merga drept. Am renuntat, nu m-am mai intors pt ca mi-au ajuns cele doua ore pierdute si incompetenta celui care facea geometria. Cum e vorba romaneasa: si ...... si cu banii luati.
Concluzie: o fac in alta parte unde sunt oameni capabili si pot face o masina sa mearga drept atunci cand tii volanul DREPT. Doamne ajuta !
Sa ma asteptati ca voi mai aduce masini de la firma la dumneavoastra. De asemenea, imi voi anunta si prietenii si cunoscutii sa vina cu cat mai multe masini.
Recomand tuturor acest service !!! Tuturor celor care vor sa se umple de nervi, sa piarda timp si bani si nu in ultimul rand sa se aleaga cu o lucrare deosebit ....de proasta.
Cu respect !
2 years ago · translate
photo
What do you think about SKODA TEAM SERVICE ?

You have 2000 characters left.
Title of your review :
Rating :
/ 5
← Write your review here.