RESTAURANTE en DURRËS (ALBANIA)

BELVEDERE

shëtitorja taulantia durrës

COLOMBIA

sh4 durrës

ACQUARIO

sh85 durrës

AIBLES

sh85 durrës

AILI

sh51 durrës

ALI BABA

shëtitorja egnatia durrës

AMARALD LORIS

rruga trajani durrës

AMICO

rruga asti gogoli durrës

ANTINARI

rruga a. aleksi durrës

ARMANDA

rruga mbreti gert durrës

AZZURO

sh4 durrës

BABYLON

rruga mamica durrës

BADRIGO

shëtitorja taulantia durrës

BALLKAN

sh56 durrës

BANSILA

sh2 durrës

BEL BLU

shëtitorja egnatia durrës

BELLA NAPOLI

rruga m. varoshi durrës

BERATI

sh51 durrës

BESA E GOSTIVARIT

shëtitorja egnatia durrës

BESA E GOSTIVARIT

rruga h. dushi durrës

BESA E GOSTIVARIT 1

sh85 durrës

BESA E GOSTIVARIT 2

sh85 durrës

BESNIKU

rruga adria durrës

BJONDI

rruga koço kazanxhi durrës

BOHEMIA

rruga 11 nëntori durrës

BREGEDETI

rruga hysen kertusha durrës

BRRYLI

rruga currilave durrës

BRUMAR

sh51 durrës

CECO

rruga h. dushi durrës

CHICHKEN HAUSE

rruga h. dushi durrës

DANIELE

rruga h. dushi durrës

DA PIERA

rruga adria durrës

DEVI

rruga mamica durrës

DIAGARE

rruga h. dushi durrës

DIBRA

rruga telat noga durrës

DIKSONS

rruga h. dushi durrës

DIVEI

rruga adria durrës

DY ENGJEJT

rruga h. mushkëta durrës

DYRRAHU

rruga j. ballhysa durrës

ELBANASI

rruga hysen kertusha durrës

ELBASANI

rruga stacionit te trenit durrës

ELISIR

rruga adria durrës

ELIZA

rruga stacionit te trenit durrës

EMIROS

sh2 durrës

ENKAS

rruga ramazan demneri durrës

EPIDAMI

rruga mamica durrës

ERVI

bulevardi bajram curri durrës

ESTER

rruga islam alla durrës

FABIO DHE MARIO

rruga j. ballhysa durrës

FAMILY&FRIENDS

shëtitorja egnatia durrës